Hoe kan Gembo BBC u helpen?

 

 

 

Goedkoper basketten


Onze sportclub heeft, net zoals alle andere sportclubs, af te rekenen met verschillende kosten. Welke deze zoal zijn, werd goed omschreven in de tekst die je via deze link kan lezen.
Om basket mogelijk te maken, verrekenen we deze kosten in het lidgeld.

Toch denken we graag met u mee om de kosten bij basket zo laag mogelijk te houden en geven we enkele tips die voor iedereen gelden of onder bepaalde voorwaarden:

Voor iedereen

  • Het is steeds mogelijk een afbetalingsplan aan te vragen. Zo kan u de betaling van het lidgeld spreiden over meerdere maanden. Discretie wordt verzekerd. Let op: kom zeker de afspraken rond het afbetalen na. Wanneer de betalingsdeadline wordt overschreven kan de club de speler verhinderen te trainen/te spelen tot wanneer de betaling gebeurd is.
  • Bij twee of meer kinderen die als speler aangesloten zijn bij Gembo krijgt u 10 euro korting op het lidgeld van het tweede kind. Dit bedrag kan u aftrekken van het lidgeld van het tweede kind.
  • Tweedehandsbasketkledij verkopen we via de Kledingbank aan een zeer goedkope prijs. Meer info daarover vindt u hieronder.


Onder voorwaarden

  • De mutualiteit kan tegemoet komen in het lidgeld. Ga zeker eens langs bij uw mutualiteit!
  • Ook het district of de gemeente waarin u woont, kan tegemoet komen in het lidgeld. Zo geeft het district Deurne een korting onder de vorm van de ‘sportcheque’ of is er in Borgerhout de Jeugdsportpas. Kijk dit zeker na voor uw eigen gemeente of district!
  • Bent u aangesloten bij het OCMW? Bekijk dan of u van hun vrijetijdstoelage kunt genieten.
  • Heeft u het statuut ‘verhoogde tegemoetkoming’ en kunt u geen beroep doen op de vrijetijdstoelage van het OCMW? Dan kan u via Buurtsport een tegemoetkoming krijgen. Contacteer hen zeker voor meer info!


Heeft u nog vragen hieromtrent, neem dan zeker contact op met Robin Dupont. Hij probeert u dan graag te helpen.

 

 

 

De Kledingbank van Gembo

Gedurende enige tijd verzamelen we bij Gembo basketsportkledij die je niet meer aandoet en waarmee je anderen kan plezieren (uitgezonderd schoenen en sokken).
Hieronder volgt iets meer uitleg.

Het zal werken volgens het principe van een geefmand en is heel eenvoudig:

- Ouders, spelers en andere basketballiefhebbers om basketballiefhebbers kunnen basketkledij in de mand steken die door hen zelf niet meer gedragen wordt, maar nog wel goed is om te dragen door anderen. Onder de basketkledij verstaan we o.a. basketshortjes en -shirtjes. Sokken en schoenen zamelen we liever niet in.

- De kledij mag door iedereen worden bekeken en gratis worden meegenomen. We hopen veel kledij te mogen inzamelen en zo een heleboel spelertjes (en ouders) blij te maken.

De mand is te vinden op de kast in de cafetaria. Neem gerust eens een kijkje!"

 

 

 

Contacteer ons

Gembo BBC vzw
Schaapskooi 24
2660 Hoboken
bankrek.: BE95 0688 9650 6258
BTW: BE 0446 742 903
Secretariaat: Mario Siefert
Jeugdwerking: Dennis Yoroz
Webmaster: Wim Smets

Organisaties

Overheidspartners

 

 

Gembo wordt ondersteund door het Topsportfonds van de stad Antwerpen