Foto's van de Week (periode augustus 2013 - juni 2014) - Gembo leeft!!

 

 • Lux Zondag 1 juni, Luxemburg In de ochtendzon studeren onze toekomstige miniemen een uurtje. Doodstil en bloedserieus.
  Daarna volgde terug volop basketbal en speelden ze een prachtig internationaal tornooi (derde en op een zucht van tornooiwinst).
  Maar wie einde mei — in het zicht van de examens — nog een weekeindlang tornooi wil spelen, moet er wat voor over hebben.
 • PupB PUPILLEN B Reekskampioen In de Gew C -reeks van de Pupillen, had Gembo evenveel wedstrijden verloren als gewonnen zoals Schelle
  Na 47-51 winst werden onze Pupillen B op verdiende wijze kampioen in hun reeks.
  Good job , coach Robin & pupillen
 • HerenB Winnen was de boodschap De heren B moesten winnen om nog een kans te maken op het behoud in 1e landelijke en dat hebben ze met glans gedaan
  Zie maar de glunderende gezichten op de selfie.
 • Domien Hoog bezoek Domien is de hele match blijven zitten tussen die twee en hun trommels. Respect!
 • BvV Kampioen Beker van Vlaanderen De beker gaat na 2 jaar weer richting Borgerhout.
  In een derde finale op rij in de BvV behaalden onze jongens voor de 2de keer de overwinning, deze keer waren ze een maatje te sterk voor Soba.
 • Feest Seniors 2 Naast basketten kunnen de Heren B ook feesten.
  Hierbij de ploeg betrapt tijdens een themafeest.
 • Stars GemboStars - Geel Voor het eerst speelden onze GemboStars een volledige wedstrijd
  Het was een leuke en zeer spannende wedstrijd die gespeeld werd voor zeer goed gevulde tribunes.
 • Quiz 17de Gembokwis De 17 de Gembokwis is terug gestart met een voorronde. Ook in deze uitgave blijven we trouw aan de kwistraditie die onze club ondertussen rijk is, met een kwis met leuke en diverse onderwerpengen.
  In de vooronde was het nipt "Katoen roest wel" die nipt won voor '"t kort geheugen" en "Fehlfarben".
 • Antwerp Players Antwerp Players De wedstrijd van Antwerp Players (eerste klasse Rolstoelbasket) tegen Leuven Bears werd gespeeld als voorwedstrijd van Gembo-Soba
  De wedstrijd werd gewonnen door de Antwerp Players
 • Jef 75 jaar Jef 75 jaar Walter Meyvis, Marc Dockx, Frank Heuring, Jef Van Assche
  Luc Smolders, Billy Schenk, Paul Pittoors en Dirk Prims
  Het betreft hier om een vriendenwedstrijd van de veteranen in de Parkschool in juni 2001.
 • De schok De schok in tweede nationale Zaterdag 11 januari: de schok in tweede nationale: co-leiders Gembo-Waregem ontmoeten elkaar...
  In de aanloop spijkeren seniorspelers Anthony, Eli, Anthony, Maarten, Tomas en Pieter de basketvaardigheden van onze jeugd bij en rekruteren ze meteen wat extra supporters
 • Kerst Dames Kerst dames Wedstrijd na wedstrijd zitten onze dames trouw aan de kassa .
  Voor de laatste wedstrijd van het jaar waren ze uitgedost als de kerstvrouw.
 • Intens sportplezier GemboStars in de prijzen Op het G-Tornooi van Nijlen wonnen de GemboStars de twee afsluitende popcorn-reeksen.
  Na een spannende reeks won aan de ene kant van de zaal Ward(je) Luyten de beker en aan de andere kant "onzen" Emlyn!
 • Intens sportplezier Intens sportplezier Soms is basketballen een intense sportieve prestatie.
 • Vrijwilligers W(illy) en W(alter) Zonder vrijwilligers zou onze club niet zijn wat ze is. Daarom wil het bestuur alle vrijwilligers bij Gembo BBC honderdduizend keer danken voor al die tijd en moeite die jullie in de club steken.
  Iedereen op één foto zetten zou te moeilijk zijn daarom hebben we gekozen voor ons duo "W. en W."
 • Klein maar fanatiek met de bal! Klein maar fanatiek met de bal! Dat Gembo mee aan de kar trekt van de G-Basket is u waarschijnlijk niet onbekend.
  Een groep die altijd maar groeit. Julien(ke) De Scheemaeker is onze allerlaatste aanwinst bij de GemboStars. Klein maar fanatiek met de bal!
 • Gembo BBC op de fiets Gembo BBC op de fiets Jan Verschuren reed succesvol de eerste editie van Tour For Life, een sponseringtocht ten voordele van Artsen Zonder Grenzen vanuit Italië tot de muur van Geraardsbergen.
  Om de milde steun van zijn ploeggenoten te bedanken droeg hij zijn Gemboshirt tijdens de rit.
 • Jong Talent krijgt alle kansen bij Gembo BBC Jong Talent krijgt alle kansen bij Gembo BBC Kadet Nabil Soussi staat op het punt om voor het eerst in te vallen bij onze seniors. Hij speelde uiteindelijk een tiental minuten.
  Quote papa Soussi: "Een grote pluim voor heel Gembo, dat weerom bewijst dat " no matter who and what you are and where you from" je alle kansen krijgt toebedeeld."
 • Hup met de beentjes bij Gembo BBC Hup met de beentjes bij Gembo BBC Wie weet welke jonge beentjes hier de lucht in gaan? Tip: Ga eens zien naar de ploegfoto van onze Landelijke pupillen.
 • Jong TV Talent bij Gembo BBC Jong TV Talent bij Gembo BBC Wie had dat gedacht dat we binnen Gembo ook nog enkele TV Talenten hadden. Binnenkort het resultaat op Ketnet: Dobus gaat basketballen.

 

 

 

Contacteer ons

Gembo BBC vzw
Juul Grietensstraat 27
2140 Borgerhout
bankrek.: BE95 0688 9650 6258
BTW: BE 0446 742 903
Secretariaat: Mario Siefert
Jeugdwerking: Dennis Yoroz
Webmaster: Wim Smets

Organisaties

Overheidspartners

 

 

Gembo wordt ondersteund door het Topsportfonds van de stad Antwerpen