Foto's van de Week (periode augustus 2011- mei 2012) - Gembo leeft!!

 

 • Dames Gembo BBC winnen Beker van Antwerpen Dames Gembo BBC winnen Beker van Antwerpen In een spannende wedstrijd waren onze Dames de meerdere van Okido Arendonk. Einduitslag 75-68. Proficiat aan onze Dames en coach.
 • Landelijke Miniemen winnen Beker van Antwerpen Landelijke Miniemen winnen Beker van Antwerpen Na het Belgische kampioenschap mochten onze Landelijke miniemen nu de Beker van Antwerpen in ontvangst nemen. In de finale wonnen ze van Antwerp Giants met 83-61 cijfers.
 • Gembo BBC Winnaar Beker van Vlaanderen Gembo BBC Winnaar Beker van Vlaanderen Na de kampioenstitel wonnen onze seniors ook de Beker van Vlaanderen. In Roeselare klopten ze Gistel-Oostende met 103-78 cijfers. Hiermee is de dubbel een feit.
 • Gembo BBC Kampioen in 2de nationale Gembo BBC Kampioen in 2de nationale Na een schitterende competitie en nu een feilloos parcours in de Play-offs kunnen we nog een stukje bijschrijven in onze club geschiedenis. Op 29 april 2012 werd Gembo BBC voor het eerst in zijn bestaan kampioen in 2de nationale.
 • Landelijke miniemen kampioen van België Landelijke miniemen kampioen van België Een week nadat ze de titel van kampioen van Vlaanderen behaalden, werden onze Landelijke miniemen kampioen van België. Albertijn Mathias, Vervloessem Ilias, Vandenbroucke Senne, Peeters Zed, Gielis Fabian, Rojas Palma Nicolas, Rombouts Lars, Terlingen Enrico, Callens Mirco, Foerts Jonas, Verhoeven Tobias, Baptista Abel en coach Herman Wachters
 • Miniemen Landelijk: Kampioen van Vlaanderen Miniemen Landelijk: Kampioen van Vlaanderen In de halve finale plaatsten onze jongens zich vlot met 90-59 cijfers tegen Sint-Truiden. En na een 78-59 overwinning tegen Kortrijk Sport mogen onze Landelijke Miniemen zich laten kronen tot kampioen van Vlaanderen.
 • 100 jaar basket 100 jaar basket Paul Somers en Luc Verrept zijn in maart beiden 50 geworden. Spelend bij de Heren AVVV maakt dat ze tot de oudste spelende leden van Gembo behoren. Proficiat aan Paul & Luc.
 • Help ik ben mijn lens kwijt, niemand bewegen. Help ik ben mijn lens kwijt, niemand bewegen. Een vriendenmatch, onder de deskundige leiding van Charles en Ayoub, tussen enkele vaders van Gembo's pré-microben werd enkele minuten stil gelegd daar één van de spelers zijn lens was verloren, zodat er zorgvuldig op het veld en tussen de schoenen werd gezocht.
 • Nieuwe shirts voor de Seniors 1 Nieuwe shirts voor de Seniors 1 Onze seniors 1 hebben een nieuwe set shirts ontvangen. Vanaf nu spelen ze met de namen van alle jeugdspelers op de voorkant van hun nieuwe trui.
 • Basketbalgala Basketbalgala 15 januari 2012 organiseerde Gembo haar eerste Basketbalgala en het was meteen een groot succes. Zowel de GemboStars als onze dames speelden hun wedstrijd voor volle tribunes. Kris Schoeters en de Luvagiants zorgden voor de geweldige ambiance. Het werd één grote toffe Gembogroep.
 • (B) ALL STAR GAME (B) ALL STAR GAME Werelrecord Antwerps kampioenschap Popcorn tijdens de (B) ALL STAR GAME van vrijdag 30 december.
 • Pupillen in Nederland Pupillen in Nederland Op het Rinusdejong tornooi invitational wonnen een selectie van Gembo pupillen de reeks U12.
 • Internationale X-Mas-tournament Kortrijk Internationale X-Mas-tournament Kortrijk Onze landelijke eerstejaarsminiemen grepen op het prestigieuze internationale X-Mas-tournament nipt naast het toppodium. Wel komt de MVP-award van het tornooi naar Borgerhout.
 • Peter Tomas Peter Tomas De spelers van de Heren 1 zijn Peter van onze jeugdploegen, Tomas mag de spits afbijten. Een enthousiaster publiek dan onze premicroben vinden zal moeilijk worden.
 • Wedstrijdvoorbereiding Wedstrijdvoorbereiding Een deel van de heren 1 bereiden zich voor op de volgende wedstrijd op een feestje van de Pieter. Dat het thema de 80's is zal u zeker niet verwonderen. Hereken je iedereen?
 • Gembo Herfstkamp Gembo Herfstkamp Bij basketballen hoort natuurlijk een basketbalkamp omdat het gewoon erg leuk is! Deze herfstvakantie waren weer talrijke jonge basketballers actief in onze sporthal de Luisbekelaar.
 • Willibies - Gembo BBC Willibies - Gembo BBC Onze 1ste jaars Landelijke miniemen (onder de naam Willibies) stonden vandaag, 23 oktober, al voor de 2de keer tegenover de 2de jaars Landelijke miniemen. En als dit nog niet voldoende is, aanstaande vrijdag nemen ze voor de Beker van Vlaanderen het nog een keer tegen elkaar op.
 • Pré-microben Pré-microben Aanstaande zaterdag 1 oktober, om 13h15, spelen onze prémicroben hun eerste thuiswedstrijd ooit, tegen Mercurius.
 • Start van de competitie in 2de nationale Start van de competitie in 2de nationale Onze seniors 1 konden in een aantrekkelijk pot basketbal de overwinning thuishouden tegen titelkandidaat BS Waregem
 • 2de Gembo Stars Gala 2de Gembo Stars Gala Voor de 2de Gembo Stars Gala kwam Michaël Pas op bezoek. Onze spelers waren enorm trots dat ze met Kulderzipken op de foto konden.
 • Zomerbasketbal kamp Zomerbasketbal kamp Ook deze zomer waren vele jongeren weer aan de slag in onze sporthal.

 

 

 

Contacteer ons

Gembo BBC vzw
Juul Grietensstraat 27
2140 Borgerhout
bankrek.: BE95 0688 9650 6258
BTW: BE 0446 742 903
Secretariaat: Mario Siefert
Jeugdwerking: Dennis Yoroz
Webmaster: Wim Smets

Organisaties

Overheidspartners

 

 

Gembo wordt ondersteund door het Topsportfonds van de stad Antwerpen