Foto's van de Week (periode augustus 2016 - nu) - Gembo leeft!!

 

  • Jespo for Life award Jespo for Life award Op zondag 22 januari tijdens de Jespo 10-jaar show in de Arenbergschouwburg, kregen Pol en Hilde, samen met enkele andere Kindervreugd/Jespo veteranen, uit handen van Frans Van den Wyngaert, een “Jespo For Life award” voor meer dan 20-jaar inzet voor de Jespo kinderen.
  • Huwelijk Huwelijk Op 1 oktober trad Andres Morales in het huwelijk, samen met zijn ploeggenoten van de Heren 2 werd dit gevierd.
  • G-sportdag G-sportdag Berchem Onze Gembostars, onder de leiding van Jan Wuyts, stapten volop in de eerste G-sportdag in Berchem, op 29 september. Leerlingen van de Berchemse scholen sportten er samen met onder meer onze Gembostars en merkten hoe het is om te sporten met een handicap.
  • Opleiding klok Opleiding boek, klok en 24 seconden Willy spendeerde 2 avonden om geinteresseerden op te leiden tot tafelofficial, hierbij werd tevens de werking van de nieuwe klok uitgelegd.
  • JESPO Jespo team 2016 Paul, Hilde, Hilde en Ludo, de sterkhouders van van Jespo Borgerhout, staan weer paraat in het jubileumjaar '10 jaar Jespo'
  • GUY Bedankt Guy Op zondag 4 september bedankten we Guy Loubry als uittredend voorzitter met de hoogst mogelijk eer, namelijk als speler.
    Hij vestigde met zijn 60 lentes hierbij een record als oudste speler ooit in tweede nationale.

 

 

 

Contacteer ons

Gembo BBC vzw
Schaapskooi 24
2660 Hoboken
bankrek.: BE95 0688 9650 6258
BTW: BE 0446 742 903
Secretariaat: Mario Siefert
Jeugdwerking: Dennis Yoroz
Webmaster: Wim Smets

Organisaties

Overheidspartners

 

 

Gembo wordt ondersteund door het Topsportfonds van de stad Antwerpen